Pensionist efterlyses: Har smadret samme bil fire gange

Billede fra overvågningsvideo. Foto: Politi

Der er en bilejer som efterhånden må være godt træt af, at skulle have fat i politiet - nu er hans bil nemlig blevet udsat for den samme slags hærværk intet mindre end fire gange.

Bilen der er tale om, er nu blevet udsat for hærværk hele fire gange, siden sidste år. Første gang var i November 2019 og senest den 24. Maj i år. 

Ikke nok med at der er tale om samme bil i Rudkøbing på Langeland, så lyder anmeldelse til politiet også på det samme, alle fire gange. Der er blevet stukket hul i bilens dæk - og hver gang har der været tale om det venstre fordæk og det venstre bagdæk. Derfor formoder Fyns Politi også at der er tale om samme gerningsmand. 

Gerningsmanden er to gange blevet fanget på video, hvor han ses i færd med at punktere bilens dæk. Politiet offentliggøre nu derfor billeder er gerningsmaden fra videoen, og håber på at nogen fra offentligheden kan hjælpe med at identificere ham. 

Manden beskrives som en mulig dansk mand, lys hudfarve og ca. 60-70 år. Manden er omkring 180 cm høj og af almindelig til kraftig af bygning. På billederne fra videoen er manden iført blå kasket, mørk jakke, grå bukser og mørke sko - og han bærer desuden briller.

Billede fra overvågningsvideo. Foto: Politi

Billederne fra overvågningsvideoen er fra det seneste hærværk søndag den 24. maj 2020. Hærværket foregik på Chr. Kiilsgaardsvej 47 i Rudkøbing, og skete cirka kl. 05.15 om morgenen. 

 “Nu håber vi på at nogen kan genkende manden fra overvågningsvideoen”, siger Politikommissær, Christian Billesø

Overvågningsvideoen kan ses på Fyns Politis Twitter-profil. 

Har du oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kontaktes på tlf. 114.