Overfaldet ud af det blå: Ung mand knivstikkes ved grønt område

Politiet jager nu den formodede gerningsmand. Foto: Shutterstock

Natten til i dag blev en mand overfaldet med knivstik

Østjyllands Politi fik natten til tirsdag - omkring klokken 03.25 - en anmeldelse fra en 20-årig mand, der oplyste, at han ca. en halv time tidligere var blevet stukket med en kniv. 

Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten, hvori de også har offentiggjort et signalement af den formodede gerningsmand, som betjentene gerne vil have fingre i. 

Den 20-årige mand har forklaret politiet, at han klokken ca. 02.45 gik på stien ved multibanen ved Vorrevangskolen i Aarhus N, da han var blevet overfaldet af en mand, der stak ham med en kniv.

Derudover forklarede han også, at der gik lidt tid, før han opdagede, at han var blevet stukket, idet han kunne mærke, at han blødte. Det viste sig, at han var blevet stukket i låret og i siden af overkroppen.

Hvem er ham her? 

Politiet foretog en række undersøgelser på stedet, men det lykkedes ikke at finde nogen spor af gerningsmanden. Derfor tager Østjyllands Politi nu det ekstra skridt og efterlyser knivstikkeren. De har fremsendt et signalement og ønsker alle borgere, som genkender manden på beskrivelsen, om at kontakte politiet øjeblikkeligt. 

Gerningsmanden beskrives som:

  • Lys i huden
  • Ca. 180 cm høj
  • Almindelig til slank af bygning
  • Var iført en sort hættetrøje og sorte bukser
  • Over ansigtet bar han en skimaske som dækkede hans næse og mund

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set noget ved multibanen ved Vorrevangskolen i tidsrummet fra kl. 02.45 til 03.25. Politiet kan kontaktes på telefon 114.