Mor og søn krydser gaden - Så gasser bilisten 'voldsomt' op

Foto: Shutterstock

Politiet leder efter en mand i 50'erne.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde føreren af en bil, der tirsdag i denne uge kørte frem mod en mor og hendes barn, da de var i færd med at krydse gaden.

"Politiet eftersøger vidner til en episode tirsdag eftermiddag klokken 14 i krydset ved Østre Ringvej og Kildemarksvej i Næstved," skriver Sydsjællands og Lolland-Falstes Politi i døgnrapporten onsdag. 

"En 36-årig kvinde og hendes syvårige søn krydsede Østre Ringvej i fodgængerfeltet, da en nyere sort bil først gassede voldsomt op og efterfølgende kørte frem og ramte barnet på benet - heldigvis uden personskade."

Kvinden beskriver føreren af den sorte bil som en mand i 50'erne. På passagersædet sad en kvinde med asiatisk udseende.

Politiet oplyser desuden, at de gerne hører fra eventuelle vidner, der har oplysninger. Disse kan ringe til politiet på 114.

Læs også

Regeringen indkalder til vaccine-møde i dag

Plankede den – med kniv

Det var dog ikke kun i Næstved, at politiet måtte rykke. Det måtte de blandt andet også i Præstø. 

Tirsdag klokken 19.56 fik politiet en anmeldelse om, at nogle tilsyneladende uvedkommende personer var kravlet over et hegn til en haveforening på Havevej i Præstø – med pizzaer og musik.

Politiet rykkede ud og i et kolonihavehus traf betjentene tre unge fyre, som blev bortvist fra stedet, men den ene – en 17-årig fyr fra Vordingborg – havde en større kniv på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

En politipatrulje fra lokalpolitiet måtte tirsdag aften også en tur forbi banegården i Nykøbing.

I tunnelen til perronerne traf politibetjentene en 44-årig mand fra Jyllinge, der virkede lidt desorienteret. Det viste sig, at den 44-årige var efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi, så derfor blev han anholdt klokken 21.46. Han havde en kniv siddende i bukselinningen, og i sin taske havde ham en pose med nogle bøtter amfetamin. Derfor blev den 44-årige sigtet for overtrædelse straffelovens bestemmelser om salg af euforiserende stoffer og efter knivloven.

Der var i alt 228,9 gram amfetamin, og den 44-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu afhøres, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Læs også

Lukker butikker ned igen