Mor og søn krydser gaden - Så gasser bilisten 'voldsomt' op

Foto: Shutterstock

Politiet leder efter en mand i 50'erne.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde føreren af en bil, der tirsdag i denne uge kørte frem mod en mor og hendes barn, da de var i færd med at krydse gaden.

"Politiet eftersøger vidner til en episode tirsdag eftermiddag klokken 14 i krydset ved Østre Ringvej og Kildemarksvej i Næstved," skriver Sydsjællands og Lolland-Falstes Politi i døgnrapporten onsdag. 

"En 36-årig kvinde og hendes syvårige søn krydsede Østre Ringvej i fodgængerfeltet, da en nyere sort bil først gassede voldsomt op og efterfølgende kørte frem og ramte barnet på benet - heldigvis uden personskade."

Kvinden beskriver føreren af den sorte bil som en mand i 50'erne. På passagersædet sad en kvinde med asiatisk udseende.

Politiet oplyser desuden, at de gerne hører fra eventuelle vidner, der har oplysninger. Disse kan ringe til politiet på 114.

Plankede den – med kniv

Det var dog ikke kun i Næstved, at politiet måtte rykke. Det måtte de blandt andet også i Præstø. 

Tirsdag klokken 19.56 fik politiet en anmeldelse om, at nogle tilsyneladende uvedkommende personer var kravlet over et hegn til en haveforening på Havevej i Præstø – med pizzaer og musik.

Politiet rykkede ud og i et kolonihavehus traf betjentene tre unge fyre, som blev bortvist fra stedet, men den ene – en 17-årig fyr fra Vordingborg – havde en større kniv på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

En politipatrulje fra lokalpolitiet måtte tirsdag aften også en tur forbi banegården i Nykøbing.

I tunnelen til perronerne traf politibetjentene en 44-årig mand fra Jyllinge, der virkede lidt desorienteret. Det viste sig, at den 44-årige var efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi, så derfor blev han anholdt klokken 21.46. Han havde en kniv siddende i bukselinningen, og i sin taske havde ham en pose med nogle bøtter amfetamin. Derfor blev den 44-årige sigtet for overtrædelse straffelovens bestemmelser om salg af euforiserende stoffer og efter knivloven.

Der var i alt 228,9 gram amfetamin, og den 44-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu afhøres, fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.