Mistænkes for omfattende kriminalitet: Ved du, hvor Linda er?

Foto: Shutterstock

Politiet efterlyser nu en kvinde, der mistænkes for omfattende kriminel aktivitet.

Opdatering: 

Kvinden er nu fundet. Midt- og Vestjyllands Politi takker for hjælpen. Vi fjerner hendes billede og signalement, men lader ellers artiklen stå, som den gjorde ved offentliggørelse.

----

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde en kvinde, der er mistænkt for omfattende bedrageri via internettet.

Konkret er den efterlyste mistænkt for adskillige forhold om bedrageri via internettet, hvor hun sælger ting, hun ikke er i besiddelse af.

Det fortæller Midt- og Vestjyllands Politi, der tirsdag har udsendt en efterlysning, hvori politiet offentliggør billede og navn på den mistænkte i håbet om befolkningens hjælp til oplysninger om, hvor kvinden opholder sig.

Kan opholde sig i en større del af landet

I forbindelse med efterlysningen har politiet både udsendt et signalement af den efterlyste samt et billede. De beder borgere, der har information om den efterlyste, om at kontakte dem omgående. 

Hun beskrives som:

  • Kvinde
  • 172 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Lys hud
  • Rødligt langt hår
  • Blå-grønne øjne.

Det tilføjes desuden, at den efterlyste tidligere har opholdt sig omkring Skive, men er også set i det sydøstlige Jylland og på Fyn.

Midt- og Vestjyllands Politi beder borgere, der er i besiddelse af information, der kunne være vigtig for politiets arbejde, om at tage kontakt på tlf. 114. Især hvis man har oplysninger om, hvor Linda opholder sig. Ifølge politiet må man gerne oplyse journalnummer 01LC-76141-21441-20.