Mand efterlyses: Svingede med penis mens han røg en cigaret

Foto: Shutterstock

En mand røg en cigaret på en noget utraditionel måde.

Tirsdag morgen kontaktede en mand politiet for at anmelde, at hans 10-årige datter mandag ved 13.30-tiden var blevet udsat for en blotter, da hun var på vej hjem fra Randers Realskole.

Den 10-årige pige havde gået på stisystemet ved Kongens Ege, da en mand var kommet gående imod hende.

Pigen har fortalt, at manden havde sin penis uden for bukserne og svingede den rundt, mens han røg på en cigaret. Da han passerede hende, pustede han røg i hovedet af hende, men sagde eller gjorde ellers ikke noget.

Manden beskrives som:

  • 15-20 år gammel
  • Bleg i huden
  • Orange/rødt hår
  • Var iført sorte Adidas-bukser med hvide striber, blå jakke samt blå hue med hvid kant

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der muligvis ved, hvem manden er, eller som har set ham i området mandag eftermiddag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kunne ikke løbe fra politiet

I Aarhus måtte politiet også rykke ud. Her prøvede føreren af en bil dog at undgå en snak med betjentene, fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Tirsdag kl. 18.02 blev en patrulje opmærksom på en bil, der holdt parkeret på Bispehavevej i Aarhus V, men da føreren af bilen så patruljen, løb han fra stedet. En af betjentene løb efter føreren, der, efter en længere løbetur, til sidst måtte give fortabt.

Den 26-årige mand blev under visitationen fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain og et større kontantbeløb. Han blev anholdt og sigtet for narkobesiddelse, og hans bil blev taget med af politiet til nærmere undersøgelse.

Det viste sig, at manden skyldte penge til politiet, og en del af de kontanter, han blev fundet i besiddelse af, blev derfor inddraget.