Ikke set i flere uger: Familien er bekymret

Ved du, hvor Andreas befinder sig? Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

En 39-årig mand fra Kalundborg er forsvundet fra sin bopæl og har ikke givet livstegn fra sig i den senere tid. Politiet og hans familie ønsker nu offentlighedens hjælp til at finde ham.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 39-årige Anders Vejbjerg Kristoffersen, som har forladt sin bopæl i Kalundborg for mere end 14 dage siden og ikke har givet livstegn fra sig.

Anders Vejbjerg Kristoffersens familie fandt hans bopæl efterladt ulåst og har trods efter egen eftersøgning via sociale medier og omtale i lokale aviser og nyhedshjemmesider ikke fået oplysninger til at lokalisere ham. Politiet er efterfølgende blevet anmodet om hjælp til at finde ham.

Politiet har i den mellemliggende periode inden denne formelle efterlysning forsøgt at få kortlagt hans færden bl.a. ved afhøring af de personer, som sidst har været i kontakt med ham samt ved gennemgang af relevante overvågninger fra f.eks. supermarkeder.

Ikke en lyd

Anders Vejbjerg Kristoffersen har været savnet siden den 14. januar 2021, hvor han sidst er set i live.

Politiet har efterfølgende fundet ham på overvågningen i et lokalt supermarked i Kalundborg den 15. januar 2021. Måske kan han også være set på en tankstation i Kalundborg den 16. januar 2021, men siden har ingen hverken set eller hørt fra ham, ligesom politiet heller ikke har kunnet finde spor eller fået oplysninger, der kunne være med til at finde frem til ham ud fra en bekymring om, at han kunne have brug for hjælp.

Politiet og familien beder derfor nu offentligheden om hjælp til at finde Anders Vejbjerg Kristoffersen, der ikke tidligere har været forsvundet.

Han beskrives som:

  • Mand
  • 39 år
  • Ca. 175 cm høj
  • Normal til let kraftig af bygning
  • Mellemblond
  • Kort strit-hår og brede bakkenbarter.
  • Han går normalt i mørkt tøj.

Politiet sidder klar på telefon 114. Kontakt dem straks, hvis du ved noget.