Hvem savner mig? - Hund strejfede alene rundt i øde område

Denne hund mangler sin ejer. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

En hund er blevet indfanget i et sommerhusområde. Nu efterlyses ejeren.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser nu ejeren af bortløben hund på Twitter. Hunden har - ifølge politikredsen - opholdt sig alene i et sommerhus siden i hvert fald mandags. Nu er hunden indfanget, og politit forsøger at findes ejer, så hunden kan komme sikkert hjem og holde weekend.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter. Her lyder beskeden fra politiet.

"Hvid langhåret blandingshund Schæfer/Alaskan Malemute," skriver politiet, inden de fortsætter: "Han, ca. 2 år gammel, med brystsele."

Det er altså sparsom med informationer om hunden, men politiet håber, at det offentliggjort billede vil få nogen til at reagere. Allerhelst den eller de ejere, som formentlig savner familiens firbenede medlem.

Strefede alene omkring

Politiet fortæller desuden, at hunden blev fundet i et øde område, hvor den har befundet sig i hvert fald siden i mandags, hvor længe præcis vides ikke, før betjentene får kontakt til ejeren. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter: 

"Fundet i sommerhusområde ved Knud Strand/Pavillonen, 7860 Spøttrup," skriver Midt- og Vestjyllands Politi, inden de tilføjer:

"Hvor den har opholdt sig siden i mandags."

Kender du hunde eller dens ejer? Politiet beder folk, der er i besiddelse af informationer, der kan hjælpe med at få hunden hjem, om at træde frem og tage kontakt på telefon 114.