Forsvundet i næsten en uge: Ved du, hvor hun er?

Foto: Shutterstock

En 46-årig har været væk i henved en uge.

Opdateret: Politiet har afblæst efterlysningen, derfor har vi fjernet billede og anonymiseret den efterlyste. Derudover står artiklen som ved udgivelse. 

-------

Nordsjællands Politi har efterlyst en dansk kvinde, der har været forsvundet siden onsdag. Politiet har delt både et billede, navn og signalement af den den 46-årige, som politiet lige nu leder efter.

Det er særligt på Sjælland, at eftersøgningen er koncentreret, oplyser politit.

Hun er nemlig gået fra en adresse j i Helsinge. Det gjorde hun onsdag i sidste uge og politiet har grund til at tro, at hun er nedtrykt.  

Den efterlyste er ikke set siden onsdag d. 6 januar 2021, og der er omstændigheder der gør, at vi har grund til at tro, at hun er i nedtrykt tilstand, skriver Nordsjællands Politi i efterlysningen. 

Spinkel

Det er sparsomt med detaljer, men i tillæg til det offentliggjorte billede af den 46-årige, så har politiet også udsendt et siganlement, som de gerne vil have borgere til at have in mente, når de bevæger sig på gader og stræder. 

Hun beskrives som:

  • Ca. 170 cm. høj
  • Spinkel af bygning
  • Mørkt kraftigt skulderlangt hår.
  • Hun er muligvis iført en grå halvlang softshell jakke af mrk. Ilse Jakobsen. 

Har du set hende eller i øvrigt har oplysninger til sagen, vil Nordsjællands Politi gerne kontaktes på telefon 114. Betjentene sidder klar til at besvare alle opkald.