Efterladt alene på rasteplads: Ejer til lille motorvejs-hvalp efterlyses

Det er ikke denne schæferhvalp, der er blevet fundet. Politiet har ikke udsendt et billede, men dog et signalement, som du kan læse længere nede i artiklen. Foto: Shutterstock

En lille hvalp er endt i politiets varetægt, efter den blev fundet alene på en motorvejs-rasteplads.

"Ejer af schæferhvalp efterlyses."

Sådan indledes en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har offentliggjort tirsdag formiddag. Politikredsen efterlyser ejeren af en kun 10-12 uger gammel shæferhvalp, der blev fundet sidst i september under ulykkelige omstændigheder.

Den lille hvalp blev, ifølge Østjyllands Politi, fundet alene på en rasteplads på E45. Præcist hvilken rasteplads, der er tale om, kan politiet ikke oplyse præcis, men de fortæller, at den ligger i sydgående retning umiddelbart før Vejle. 

Lyder det bekendt?

Østjyllands Politi har ikke offentliggjort et billede af hunden, men de beskriver den, så nogen forhåbentligt vil genkende hvalpen som deres egen eller en, de kender. 

Politiet fortæller:

"Der er tale om en semilanghåret hanhund, der ikke er chippet. Hunden er pt. i politiets varetægt, og der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at adoptere den."

Kender du hunden eller dens ejer? Så tag kontakt til politiet på telefon 114. Østjyllands Politi understreger desuden, at hvis ejeren ikke har henvendt sig ikke inden for tre dage, så vil hunden blive afhændet.