Eddie blev slået ihjel: Nu efterlyses hans hvalp

Privatfoto

Politiet og en kammerat til den dræbte Eddie Karl-Johan Christensen har efterlyst den afdødes 10 måneder gamle hundehvalp, som er sporløst forsvundet.

I løbet af de seneste par dage har hele Danmark kunne læse om de 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen, der blev dræbt efter skud fra et våben, og derefter brændt.

Politiet er dog ikke færdige med deres efterforskning i denne syg, for det er fortsat ikke lykkedes dem at finde hans elskede hund Rocko.

“Vi har intet set til den. Heller ikke tegn på, at den skulle være blevet brændt,” lyder det fra vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi ifølge Ekstra Bladet.

Det er ikke kun politiet, der leder efter den forsvundne hund. Det gør også Benjamin Bergstedt, der var god kammerat til Eddie, som han også solgte hunden til sidste år.

På Facebooksiden Herning Reptilpark efterlyser Benjamin således den forsvundne hund, og han håber at Rocko bliver fundet for Eddies skyld.

“Rocko er i forbindelse med drabet på min ven Eddie Klar-Johan Christensens drab sporløst forsvundet. Hvor hunden er, og om den er i live, vides ikke,” lyder det i opslaget, der fortsættes:

“Der er ikke fundet rester/dele fra Rocko. Vi ved stadig ikke, om hunden er død eller levende, så vi vil gøre et forsøg på at få ham fundet for Eddies skyld,” skriver Benjamin.

Benjamin giver efterfølgende lidt informationer om Rocko, som lyder således:

*Presa Canario (EKC Stamtavle)

* 10 måneder gammel

* Vejer cirka 50 kilo

* Beskrives som værende en glad og hvalpet hund

* Chipnummer: 208210000704945

Benjamin opfordrer til at folk deler opslaget, så de kan få fundet Rocko igen.

Hvis du har set eller hørt noget, så kan du kontakte Benjamin på det telefonnummer, der står i opslaget herover, eller også kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.