17-årig pige gik fra toget: Opdager pludseligt, at han følger efter hende

Foto: Rigspolitiet

Hun gik fra togstationen, da hun pludseligt opdagede den fremmede mand, der fulgte efter hende.

Midt- og Vestsjællands Politi slår nu alarm. Årsagen er, at en ung kvinde var udsat for en uhyggelig oplevelse, da hun gik på gaden i Store-Heddinge. Gerningsmanden er fortsat på fri fod, derfor efterlyses han nu, fortæller politiet. 

Lørdag nat - omkring klokken 03.53 - slog en 17-årig ung kvinde fra Store-Heddinge alarm til politiet, efter en fremmed mand havde befølt hende, da hun 10-15 minutter tidligere gik ad Vestergade, Store-Heddinge.

Hun var gået fra området ved togstationen og videre ad Vestergade i østlig retning. Undervejs havde hun bemærket en fremmed mand, der fulgte efter hende, og i Vestergade havde manden pludselig taget fat i hende og befølt hende på benene og forsiden af kroppen uden på tøjet.

En mand havde fra et ukendt sted pludselig råbt op, efter at den 17-årige havde skreget op som følge af overgrebet.

"Vær stille"

Det fik den fremmede mand til at opgive sit forehavende, så den 17-årige kunne løbe fra stedet med manden efter sig, men så ikke, hvor den fremmede mand forsvandt hen.

Da hun ankom til en privat adresse i byen nogle få minutter senere, slog hun alarm til politiet, som sendte flere patruljer til byen. De fandt dog ikke den fremmede mand, derfor har Midt- og Vestsjællands Politi nu udsendt et signalement af ham i håb om, at borgerne kan bidrage med tips, der kan hjælpe med at identificere ham.

Den mistænkte beskrives som:

  • Mand
  • Dansk af udseende
  • 40-50 år
  • Kraftig af bygning
  • Iført sort jakke og brugte briller.
  • Han talte dansk, da han bad offeret om at være stille, da hun skreg op under overgrebet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set den mistænkte i byen sent om natten mellem lørdag og søndag, ligesom politiet gerne vil i kontakt med vidner, herunder manden, der råbte op under overgrebet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.