Saboterer legeplads: Spiller hasard med børnenes sikkerhed

Foto: Shutterstock

I nattens mulm og mørke fjernede gerningsmænd bolte fra gyngestativet på børnehavens legeplads.

Fredag deler Midt- og Vestsjællands Politi en meget alvorligt efterlysning. Politiet er nemligt blevet inddraget i en meget alvorlig sag, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd har saboteret sikkerheden på en legeplads, der ligger ved en instiution på Margrethevej i Gundsømagle ved Roskilde

Torsdag blev politikredsen kontantet af personalet fra institutionen. Klokken 10.56 anmeldte medarbejderne fra børneinstitutionen, at der i løbet af pinsen - fra fredag eftermiddag og indtil tirsdag morgen - var blevet fjernet nogle bolte fra et gyngestativ. Det var opdaget fra morgenstunden tirsdag morgen, så ingen børn havde været i fare.

Hvem står bag?

Personalet kunne fortælle politiet, at de ikke havde nogen konkret mistanke til nogen, men sagen er anmeldte til politiet for at få foretaget en efterforskning af noget, der har betydning for sikkerheden ved et gyngestativ. Politiet efterforsker nu sagen i et forsøg på at finde frem til mistænkte, der kan have fjernet boltene.

Politiet i Roskilde hører derfor gerne fra personer, der i løbet af pinsen har bemærket personer opholde sig på børneinstitutionens område uanset tidspunkt på døgnet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysning i sagen.