Yngre kvinde dræbt i ulykke

Foto: Shutterstock.com

Den kvinde som onsdag morgen var involveret i en grim færdselsulykke, er nu afgået ved døden.

Ulykken skete onsdag morgen omkring kl.07.40. Kvinden blev ramt af en lastbil, da hun formentlig var ved at lave en u-vending, lastbilen ramte førersiden i bilen, det skriver Nordjyske.dk

Vagtchef Ralf Høgedal fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller til nordjyske.dk, at undersøgelser på stedet tyder på, at kvinden er drejet ind på Sindrupvej for at foretage en u-vending og køre mod nord ad Oddesundvej, men her overser hun tilsyneladende lastbilen - som derfor rammer ind i kvindens bil i førersiden.

Ulykken skete ved T-krydset Sindrupvej-Oddesundvej, på hovedvej 11 mellem Sønder Ydby og Draget, nær jernbaneoverskæringen ca. 600 meter fra Helligsøvej. 

Kvinden blev hastet til Aalborg Universitetshospital, men her konstaterede en læge at hun var afgået ved døden.

Meldingen til beredskabet lød på at kvinden var fastklemt i sin bil, men hun var dog ved bevidsthed da hun blev skåret fri.

Lastbilens chauffør var en midaldrende mand, som slap fra ulykken uden skader - men han var naturlivis meget rystet. Vagtchefen ønsker ikke at oplyse yderligere om hverken maden eller kvindens alder, eller hvor de er fra. 

Han kan oplyse at kvindens pårørende er underrettet.