Voldsomt uheld: Endte i søen

Foto: Presse-foto.dk

En køretur endte med et ordentligt plask, for en for en mand i Spjald, torsdag eftermiddag.

FotMidt- og Vestjyllands Politi modtog torsdag eftermiddag en melding om et lidt anderledes solouheld på Brejninggårdsvej Øst for Spjald. Der blev meldt at en bil havde torpederet et træ og derefter var bilen kørt i søen, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til B.T.

Da politiet ankom til ulykkesstedet, kunne de heldigvis konstatere at der ikke længere var nogle personer i bilen - som nu lå i søen. Bilens ruder var knuste og airbaggen slået ud. 

“Vi går ind i bilen, hvor vi efterser den og finder noget identifikation på en person, der viser sig at være den mand, der har kørt bilen i søen og efterfølgende har forladt køretøjet,” fortæller Vagtchef Allan Riis. 

Politiet undersøgte bilen for at finde noget som kunne pege dem i retningen, af den nu forsvundne fører. De fandt også noget identifikation - og det viste sig at det var identifikation på den mand som havde kørt bilen, og som tilsyneladende var stukket af fra stedet.

 

 

Politiet tjekkede bilens registreringsnummer og fandt frem til ejermanden, det var dog ikke ham som havde kørt bilen - men derimod en bekendt som han havde lånt bilen ud til. Ejerens oplysninger om den bekendte, stemte overens med oplysningerne fra det ID som politiet havde fundet i bilen. 

Da politiet fik kontakt til bilens fører, befandt han sig inde i Spjald by. Føreren var dog ikke specielt meddelsom omkring hvordan ulykken var hændt og politiet anholdte ham for at de kunne få taget en blodprøve fra ham. 

Heller ikke under politiets afhøring af manden, var han udpræget ivrig efter at kaste lys over hændelsesforløbet - så politiet er stadig ikke blevet meget klogere på hvorfor ulykken skete. 

Manden er løsladt igen og der ventes svar på blodprøven. 

»Vi ender så med at få kontakt til en mand, der befinder sig inde i Spjald by nord fra, hvor ulykken skete. Da vi finder ham, er han er særlig meddelsom over for os, og vi vælger at anholde ham for at få taget en blodprøve af ham,« siger vagtchefen.

Midt- og Vestjyllands Politi har sidenhen afhørt manden, der dog ikke var særlig behjælpelig i forhold til at gøre politiet klogere på hændelsesforløbet.

Manden er blevet løsladt igen, mens man nu venter på at få svar på blodprøven. Det oplyses også at manden - utroligt nok, ikke pådrog sig nogle skader i forbindelse med uheldet og efter omstændighederne har det godt.

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk