Voldsom irettesættelse: 58-årig mand sparker 15-årig i jorden

Politiet ankom hurtigt til stedet, hvor de fik anholdt manden for overfaldet på drengen.

En blot 15-årig dreng, fik sig noget af en irettesættelse torsdag eftermiddag.

Da en 15-årig dreng var taget en tur ned til åen ved Fugletårnet på Gudenåvej i Randers, endte turen dramatisk. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

To af drengens venner var hoppet i åen for at bade og den 15-årige råbte ud til vennerne, at de skulle prøve at svømme længere ud så de kunne mærke strømmen. Det overhørte en mand i nærheden og han tog derfor kontakt til den 15-årige. 

Han fortalte den drengen at det var dumt sagt, da de potentielt kunne sætte hans venners liv i fare. Det var den 15-årige dreng enig i og sagde undskyld for kommentaren.

Ventede på drengen

 Da vennerne lidt tid efter ville cykle fra stedet, så stødte de igen på manden - han sad nemlig på den 15-åriges cykel, så han ikke kunne køre fra stedet. Her tog han hårdt fat i drengens arm samtidig med at han sparkede benene væk under ham, så han faldt til jorden. 

Manden blev ved efterfølgende ved med at fastholde ham, det lykkedes dog den 15-årige at få ringet til sin far under overfaldet. Faderen ankom kort efter til stedet, hvor han fik manden til at slippe sønnen.

Politiet blev også tilkaldt og ankom kort efter til stedet, hvor de anholdt den 58-årige mand som nu er sigtet for vold.