Vil lukke vinduet: Mødes af skræmmende syn, da hun ruller gardinet op

Foto: Kim Matthai Leland

Hun rullede gardinet op, så hun kunne lukke vinduet. Kvinden var dog ikke forberedt på det syn, der mødte hende ved 22-tiden søndag aften.

En kvinde fik sig søndag et stort chok, da hun rullede op i sin bolig i  Jægerspris. 

Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten, hvor politiet ligeledes efterlyser en mand, der har forbindelse til hændelsen. 

Det var en beboer på Fredbo Vænge, der blev temmelig forskrækket, da hun ved 22-tiden rullede et gardin op for at lukke et vindue. For lige uden for vinduet stod en ukendt mand, der dog forlod stedet umiddelbart efter.

Politiet blev kontaktet klokken 22.38, og sendte straks en patrulje til området, men manden var ikke at finde, derfor har politiet offentliggjort et signalement af manden, som ordensmagten gerne vil have en snak med.

Manden beskrives som:

  • Skandinavisk af udseende
  • Hvid i huden
  • Spidst ansigt
  • Iført tophue, tynd mørk vindjakke og mørkt tøj

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du genkender manden, som signalementet passer på. 

Knust med brosten

Mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.30 blev der udøvet hærværk på en bil, som holdt parkeret på Rosendalvej.

Her var bilens bagrude og forrude blevet knust, formentlig med en brosten, som efterfølgende blev fundet i bilen, ligesom der også lå flere brosten ved siden af køretøjet. Bilens venstre sidespejl var ligeledes blevet ødelagt, oplyser Nordsjællands Politi. 

Også en bil, som havde holdt parkeret på Stenlillevej mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 10.00 var blevet udsat for hærværk.

Her var forruden knust, et sidespejl revet af, mens fronthjelmen var bulet efter stenkast og vinduesviskeren var blevet knækket.

Det kan ikke afvises, at der er forbindelse mellem de to tilfælde af hærværk, tilføjer politiet.