Video afslørede blotter: Krænkede småpiger igen og igen

Foto: Rigspolitiet

Piger i alderen fem-ni år var de foretrukne ofre.

Han er dog nu blevet fældet takket være gamle dna-spor fra de gerningssteder, hvor han havde haft sædafgang. 

Københavns Vestegns Politi har tiltalt ham for i alt otte tilfælde af blufærdighedskrænkelse mod i alt 13 småpiger. Det skulle være sket i årene 2010-2020. 

Det skriver B.T. 

Krænkelserne fandt typisk sted i eftermiddagstimerne på villaveje i hovedstadsområdet, hvor han viste sit kønsorgan frem og onanerede. 

Han berørte ikke pigerne fysisk. I forbindelse med blufærdighedskrænkelsen, der fandt sted den 29. oktober 2019 på Tureby Allé i Hvidovre, skulle han dog have spurgt en otteårig pige "Vil du smage?". 

Han blev fredag ved en domsmandsret i Glostrup idømt en betinget straf på fire måneders betinet fængsel med vilktår af samfundstjeneste i 100 timer. 

Han skal ligeså betalte et halv snes af pigerne tortodtgørelser på 5.000-6.500 kr.

Han erkendt fire af otte blufærdighedskrænkelser, som han var titalt for. Han erkendt blandt andet de to seneste, hvilket skete henholdsvis 18. og 19. juni i fjor, hvilket endte med at fælde ham. 

"Jeg er virkelig tilfreds med, at det er lykkedes at få fat i en mand, der har begået blufærdighedskrænkelser gennem 10 år mod så unge forurettede. De ved nu, at politiet har fundet frem til den mand, der begik det, og har fået ham dømt," siger senioranklager David Haahr fra Vestegnens Politi efter dommen til B.T.

Han har ikke tidligere været straffet, og han modtog dommen.