Vanvid: Napper hele fire på blot tre timer

Foto: Shutterstock

Det gik stærkt. Alt for stærkt.

 

"En af vores færdselsbetjente havde travlt i aftes. Rigtig travlt! Det var der tilsyneladende også tre bilister og en motorcyklist, der havde, men de endte alle med at måtte gå hjem!"

 

Sådan indleder Østjyllands Politi et nyt opslag på Facebook. Her fortæller politiet om den særdeles travle start på ugen, som en af kredsens færdselsbetjente fik sig mandag.  

 

"Vores færdselsbetjent havde sat måleudstyr op på Silkeborgvej i Åbyhøj, da en 23-årig mandlig motorcyklist kl. 22.07 drønede forbi med 112 km/t, selvom hastighedsbegrænsningen er på 50 km/t. Det kostede ham både en motorcykel og et kørekort," skriver Østjyllands Politi, inden de tilføjer:

 

"Knap halvanden time senere var det så to væddeløbsheste på 19 og 22 år, der mente, de skulle køre om kap på Silkeborgvej. Desværre for dem stod fartmåleren på væddeløbsbanen og målte den "langsomste" af de to biler til at køre 101 km/t. Begge mænd måtte herefter aflevere både bil og kørekort."

Fire på én dag

I mellemtiden var det blevet sent, fortæller politiet. 

"Nu var færdselsbetjenten blevet træt og satte kursen hjem via motorvejen mod politigården i Randers. Her blev han dog kl. 00.47 overhalet af en meget hurtig bil, som han målte til at køre med en gennemsnitshastighed på 206 km/t."

 

"Betjenten fik indhentet den hurtige bil, og den 18-årige kvinde, der sad bag rattet, måtte af med både bil og kørekort. Det sidste havde hun i øvrigt, trods sin korte karriere som chauffør, allerede fået seks klip i tidligere," skriver Østjyllands Politi - og tilføjer:

 

"Med gårdsagens fire beslaglæggelser har vi nu sammenlagt, siden de nye regler trådte i kraft 31. marts i år, beslaglagt seks biler og to motorcykler på grund af vanvidskørsel."

 

Afslutningsvis tilføjer politiet.

"Alt for høj fart og hensynsløs kørsel, hvor man bringer andres liv i fare, hører ingen steder hjemme. Sæt farten ned og tag hensyn til andre i trafikken!"