Ups: Indbrudstyv falder i søvn på gerningsstedet

Foto: Shutterstock

Et indbrud søndag nat var åbenbart en søvndyssende affære.

En patrulje fra Østjyllands Politi fandt i morges en sovende indbrudstyv, der var faldet i søvn på gerningsstedet. 

Det fortæller politiet i døgnrapporten mandag formiddag.

"En ung mand blev noget overrasket, da han mandag morgen omkring kl. 5.00 gik fra sin lejlighed på Herman Stillings Vej i Randers ned for at hente sin cykel i kælderrummet," skriver Østjyllands Politi, inden de tilføjer: 

"Han bemærkede, at en rude ned til kælderen var blevet knust, og da han åbnede døren, så han en fremmed mand ligge og sove på gulvet. Han lå foran et af opbevaringsrummene i kælderen, der var blevet brudt op og rodet igennem." 

Beboeren ringede hurtigt til politiet, der kort efter kom frem. Betjentene fik med besvær vækket den sovende indbrudstyv, der viste sig at være en 48-årig mand, der var kraftigt påvirket af narko. 

Han blev anholdt og sigtet for indbruddet, oplyser politiet. 

Havde portvin i ærmerne

En vagt i Bruuns Galleri i Aarhus tilbageholdt søndag kl. 18.55 en 43-årig mand, som forsøgte at stikke af med stjålne varer fra Kvickly.

En medarbejder i butikken fattede mistanke til manden og kontaktede vagten, der holdt nøje øje med kunden. Da han så, at den 43-årige proppede en creme i lommen og gik gennem kassen uden at betale for den, tilbageholdt han ham, fortæller Østjyllands Politi. 

Det viste sig, at den 43-årige havde gemt én flaske portvin i det ene jakkeærme og to flasker portvin i det andet. Oppe ved skuldrene i jakken havde han gemt syv pakker med opladerkabler til mobiltelefoner. 

Da politiet kom frem, overtog de den 43-årige, der blev sigtet for butikstyveri.