Ung mand dræbt af knivstik

Fyns Politi måtte tirsdag aften rykke ud til et knivstikkeri, hvor en ung mand blev stukket i maven. Foto: Presse-fotos.dk

I nat afgik en ung mand ved døden, efter at han tirsdag aften blev stukket med en kniv.

Det er Fyns Politi som onsdag morgen kan oplyse at en 28-årig mand er afgået ved døden, efter at han tirsdag aften blev stukket i maven med en kniv, det skriver Ritzau.

Knivstikkeriet skete på Nørregade i Munkebo nordøst for Odense. Den tilskadekomne blev bragt på hospitalet i kritisk tilstand.

Vagtchef Milan Holck Nielsen kunne tirsdag aften kort før kl. 21 oplyse at den unge mand lå på operationsbordet og at det så alvorligt ud. Natten mellem tirsdag og onsdag afgik den unge mand ved døden.

Anmeldelsen om knivstikkeriet indløb hos politiet klokken 18.20.

“Det er nu op til efterforskningen at afgøre, om der er tale om en drabssag,” fortalte vagtchef Milan Holck Nielsen tirsdag aften.

Vagtchefen kunne ikke sige noget om hvad der var gået forud for knivstikkeriet eller hvad motivet var. Kort efter midnat kunne Fyns Politi oplyse at de har anholdt to personer i sagen.

“Efterforskningen pågår, og derfor kan jeg ikke oplyse yderligere om de to personer,” sagde vagtchef Milan Holck Nielsen.

 

Politiet til stede ved gerningsstedet. Foto: Presse-fotos.dk

 

Politiet til stede ved gerningsstedet. Foto: Presse-fotos.dk

 

Politiet til stede ved gerningsstedet. Foto: Presse-fotos.dk