Uenige om øl: Så går han amok på 19-årig

Foto: Rigspolitiet

Skænderiet stikker lige pludseligt af

En 27-årig mand sigtes for kvalificeret vold efter at have slået en 19-årig mand i ansigtet med en glasflaske på en shelterplads uden for Randers natten til tirsdag. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

En samtale mellem de to udviklede sig til en diskussion. 

"Den 19-årige og dennes vennegruppe mødte angiveligt den 27-årige og dennes ven, en 24-årig mand, efter en bytur. Her tilbød den 24-årige at køre flere af den 19-åriges venner tilbage til shelterpladsen ved Moseskellet," fortæller Østjyllands Politi

"Senere på aftenen kom de to mænd tilbage til shelterpladsen, hvor de talte og drak med de unge mænd. Undervejs kom den 19-årige og den 27-årige i en diskussion omkring kvaliteten af en øl, hvilket gjorde den 27-årige så vred, at han slog den 19-årige to gange i ansigtet med en glasflaske."

Politiet fortæller desuden, at den 27-årige og den 24-årige herefter kørte fra stedet. Den 19-årige blev kørt på skadestuen i Randers med henblik på behandling for sine skader.

Ud fra vidnernes beskrivelse og en kort efterforskning lykkedes det at identificere den 27-årige mand, som blev anholdt på sin bopæl kl. 02.43. 

Angriber betjent efter færdselsuheld

Østjyllands Politi fortæller videre i døgnrapporten, at de mandag midt på eftermiddagen sendte en patrulje til Hobrovej i Randers, hvor der var sket et færdselsuheld. En 58-årig kvindelig kørte op bag i en 65-årig mandlig bilist med mindre materielle skader til følge.

"Da betjenten tog kontakt til den 58-årige kvinde blev hun meget ophidset og råbte ad dem. Betjentene bad kvinden om at stige ud af bilen, hvilket hun nægtede flere gange. Kvinden tildelte herefter den ene betjent flere slag, råbte skældsord efter ham og forsøgte at spytte på ham da hun kort efter blev sat i patruljevognen."

Kvinden blev anholdt og sigtet for narkokørsel, fornærmelig tiltalte mod polititjenestemand, vold mod polititjenestemand og forsøg på vold mod polititjenestemand og blev taget med på stationen for udtagelse af blodprøve.

Under afhøring på stationen sparkede og kradsede kvinden endnu en betjent, og kunne derfor føje endnu en sigtelse for vold mod polititjenestemand til de andre, oplyser Østjyllands Politi iøvrigt.