Tumult i Kvickly: Truer ansat på livet

Foto: Shutterstock

Det startede uskyldigt men slutttede i en helt anden grøft

En kunde havde svært ved at forstå, at vedkommende ikke var velkommen i supermarkedet. Torsdag klokken 12.01 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Kvickly i Bruuns Galleri.

Her havde personalet problemer med en kvinde, der var truende over for dem. Det oplyser Østjyllands Politi.

En medarbejder var gået ud til flaskeautomaten, da der var blevet trykket på klokken. Ved automaten stod en kvinde, som medarbejderen genkendte. Hun var tidligere blevet bortvist fra supermarkedet med besked om, at hun var uønsket i Kvickly. 

Han gjorde kvinden bekendt med, at hun ikke var velkommen i butikken, og hun derfor skulle stoppe med at putte flasker i automaten.

Samler flaske op

Denne melding var kvinden dog ikke fan af. Det gjorde hende derimod vred. Hun begyndte at råbe op og blive truende over for medarbejderen.

I mellemtiden var endnu en medarbejder ankommet til stedet, men da han forsøgte at tilbageholde kvinden, tog hun en glasflaske op og slog ud efter hans hånd, dog uden at ramme, hvorefter hun verbalt truede de to medarbejdere på livet, skriver Østjyllands Politi.

Det lykkedes medarbejderne at tilbageholde kvinden, indtil først butiksvagterne og herefter politiet ankom til stedet. Kvinden blev sigtet for trusler på livet og blev bortvist fra stedet

TRYK HER OG VEND TILBAGE TIL FORSIDEN