Tip førte politiet til stor fangst

Shutterstock.com

Et tip førte fredag Nordjyllands Politi på sporet af en større mængde stoffer.

Det var en travl eftermiddag for Nordjyllands Politi, da de fredag eftermiddag foretog en koordineret ransagning af hele fire adresser i Aalborg. Ransagnings-aktionen blev foretaget på baggrund af at politiet havde modtaget et konkret tip, fortæller Politikommissær Casper Jacobsen. 

Det viste sig at være et godt tip - politiet gik bestemt ikke tomhændede fra de fire adresser. Der blev i alt beslaglagt 125 gram kokain, 60 gram hash, piller, salgsudstyr og et større kontantbeløb. 

Udover fundet af både stofferne, kontanter og andre rekvisitter, blev der også anholdt tre personer i forbindelse med ransagningen. De tre anholdte var to mænd på henholdsvis 31 år og 67 år, samt en kvinde på 57 år. Alle anholdte har forbindelse til lokalmiljøet i Aalborg.   

De tre anholdte er alle sigtet for at overtræde straffelovens § 191 ved at have været i besiddelse af den store mængde narkotika med henblik på videreoverdragelse, fortæller politikommissæren i en pressemeddelelse.

Den 67-årige mand og 57-årige kvinde er løsladt efter afhøring, men er dog fortsat sigtede i sagen. Den 31-årige mand er fortsat anholdt og blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg lørdag, hvor politiet krævede lukkede døre, af hensyn til den igangværende efterforskning. Den 31-årige mand blev efter grundlovsforhøret varetægtsfængslet i tre uger.

Politiet beskriver selv at de er “godt tilfredse med forløbet af politiaktionen”. Men har ikke yderligere oplysninger i sagen.