Svarede ikke: Senere faldt straffen

Foto: Shutterstock

En 32-årig svarede ikke en forbipasserende lørdag nat.

En mand fik i weekenden flækket læben, da han var en tur i Hillerød. Det fortæller Nordsjællands Politi i døgnrapporten mandag. Politiet modtog søndag sidst på eftermiddagen anmeldelse om et voldeligt optrin, der havde udspillet sig ud på de små timer natten til lørdag. 

Det var en 32-årig mand fra Gilleleje, der søndag kontaktede politiet klokken 17.33 politiet og anmeldte, at han mellem klokken 01.00 og 01.50 lørdag nat var blevet overfaldet af en anden mand på Torvet.

Gerningsmanden havde tidligere på aftenen henvendt sig til den 32-årige og spurgt, om han havde et problem. Det havde den 32-årige ikke svaret på og var gået videre, men det sidste ord var ikke sagt i den sag, skulle det vise sig. 

Mødte hinanden igen

Senere på natten stødte de to mænd mødte hinanden nemlig på hinanden igen. Her slog manden den 32-årige på munden med knytnæve, så hans læbe flækkede. En af den 32-åriges venner tog fat i manden for at få ham væk fra den 32-årige, hvilket fik manden til også at slå den 32-åriges ven i ansigtet, hvorefter manden løb fra stedet.

Politiet vil meget gerne i kontakt med gerningsmanden for at klarlægge, hvad der egentligt skete på gaden i Hillerød natten til søndag, derfor har de udsendt et signalement af ham. 

Gerningsmanden beskrives som:

  • 25-26 år
  • 170-174 cm høj og kraftig af bygning
  • Mellemøstlig af udseende
  • Brun i huden med kort sort hår.
  • Han talte dansk med accent
  • Iført sort trøje og sorte bukser.

Ved du noget i sagen? Så kontakt straks politiet på telefon 114.