Stort fødselsdagsdrama: Hugger gæst i armen

Foto: Shutterstock

En fødselsdagsfest fik en voldsom afslutning

En fødselsdagsfest i Næstved endte lørdag sidst på eftermiddagen i machete-vold. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi mandag.

"Et drikkelag udviklede sig meget voldsomt på Kildemarksvej i Næstved lørdag klokken 17.30," skriver politiet i døgnrapporten, inden de fortsætter: 

"En 40-årig mand havde fødselsdag, men han kom sådan op at skændes med én af gæsterne – en mand, der også er 40 år gammel -  at han sigtes for kvalificeret vold, efter han huggede gæsten i armen med en machete, så manden fik et stort sår."

Det faldt ikke i god jord hos offeret, der dog lod sin vrede gå ud over politiet, da Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi nåede frem.

"Da politiet ankom var ofret blevet så vred at han angreb politiet og måtte nu også anholdes og fragtes på sygehuset i håndjern, så han kunne blive opereret."

Undervejs slog og sparkede, spyttede og truede manden både politiet og ambulancepersonalet – så han har fået en stribe sigtelser for vold og trusler mod tjenestemænd, oplyser politiet i døgnrapporten. 

Kører med vildt overlæs

Politiet fortæller i døgnrapporten ligeledes, at der søndag morgen kom en varebil i land, der kørte med noget mere end det tilladte.

"Søndag klokken 9.25 kom en varebil i land fra færgen i Rødbyhavn. Der var to personer i bilen ud over føreren, en 33-årig mand fra Dalmose," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

"Varebilen så ud til at være rigtig godt lastet, og derfor blev den taget med til en kontrolvejning. Varebilens højst tilladte totalvægt var 3.500 kg, men vægten viste, at den vejede ikke mindre end 6.500 kg. Det svarer til et overlæs på 85%, og den 33-årige blev sigtet for overtrædelsen."

Politiet oplyser desuden, at den 33-årige blev vejledt om at læsse varer af, så bilen kom ned på den tilladte, forsvarlige vægt, inden han kørte videre.