Stiller samme spørgsmål igen og igen: Nu er han anholdt

Foto: Rigspolitiet

Et spørgsmål bragte politiet på spor af en 41-årig mand i Randers

En mand blev tirsdag sigtet for blufærdighedskrænkelse. Det fortæller Østjyllands Politi. 

"Tirsdag kl. 13.26 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en beruset mand gik rundt ved Rutebilstationen i Randers og spurgte tilfældigt forbipasserende, om de ville se hans penis," skriver politiet - inden de fortsætter:

"Betjentene havde fået et signalement af manden, som de ret hurtigt fandt frem til."

Manden var bevæbnet med en bushammer og det blev han sigtet for. Det var dog ikke den eneste sigtelse, som han endte med. Det viste sig nemlig, at den 41-årige også havde gjort sig uheldigt bemærket 

"Den 41-årige mand blev indledningsvist sigtet for at have forstyrret den offentlige orden og for overtrædelse af våbenloven ved at gå rundt med en bushammer i sit bælte. Han blev herefter kørt til politigården i Randers, hvor patruljen blev bekendt med en sag fra mandag eftermiddag, hvor en kvinde var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse i buslinje 4A"

Så bekendt ud

Politiet fik en fornemmelse af, at den tilbageholdte var gerningsmanden fra mandag eftermiddag.

"Betjentene syntes, at den anholdte mindede meget om det signalement, der var givet på gerningsmanden i forbindelse med sagen om blufærdighedskrænkelse, og de tog derfor kontakt til busselskabet for at få overvågningsbilleder fra bussen," skriver Østjyllands Politi. 

Det viste sig, at de havde ret.

"Kort efter modtog betjentene et billede af gerningsmanden fra dagen før, og de kunne konstatere, at han var identisk med den nu anholdte person. Den 41-årige mand blev derfor også sigtet for blufærdighedskrænkelse af en 19-årige kvinde."