Sprøjter benzin ud og sætter ild til det: Farligt opførsel på tankstation

Foto: Rigspolitiet

En gæst på en tankstation opførte sig både besynderligt og farligt lørdag aften.

Lørdag måtte en patrulje fra politiet spærrer øjnene en ekstra gang op, da de var på besøg på en tankstation i Tappernøje. Her opførte en mand sig så besynderligt, at han tiltrak sig et vidnes opmærksomhed. Dette vidne fik alarmeret Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der lynhurtigt fik sendt en patrulje af sted. 

Det fortæller politikredsen selv i døgnrapporten mandag, hvor der samles op på alle de lovbrud, der har præget betjentenes weekendvagt på det sydlige Sjælland. Det hele gik for sig på en tankstation på Hovedvejen i Tappernøje. Omkring klokken 23.40 lørdag aften begyndte en mand at opgøre sig noget besynderligt. 

Hopper over flammer

Et vidne kunne fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, at han havde set manden sprøjte lidt benzin ud på asfalten, hvorefter han antændte det og begyndte at hoppe rundt i de små flammer, der dog hurtigt døde ud.

En politipatrulje, der var i nærheden, var på tankstationen et par minutter senere, og her fik betjentene fat i manden, der er 24 år og fra Tappernøje. Han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.