Spiste "ude" i Bilka og løb fra regningen

Foto: Shutterstock

De to mæskede sig først i Sushi - og ville derefter løbe fra regningen.

Søndag indløb en særpræget anmeldelse hos Nordsjællands Politi. Denne beskriver de nu i døgnrapporten.

To mænd var taget en tur i Bilka i Hillerød, hvor de havde forsynes sig med sushi og tilbehør. Efterfølgende var de dog ikke draget mod kassen for at betale, så de kunne fortsætte ud af varehuset. 

I stedet satte de to mænd kursen mod prøverummet, hvor de satte sig til at mæske sig i sushien. 

Herefter forlod de butikken, uden at betale for "middagen".

Derfor indløb der kl.15.22 en anmeldelse om de to unge sushi-tyve. 

En patrulje satte kursen mod varehuset, hvor de to unge tyveknægte blev sigtet for butikstyveri. Der var tale om en 22-årig mand fra Hundested og en 25-årig mand fra København.

Færdig med Bilka

I øjeblikket opfordres det også til, at man kun handler ind, én person ad gangen - samt at man overholder den anbefalede afstand, spritter af og generelt tager alle de anbefalede hensyn.

Det oplever 77-årige Bente dog at folk glemmer - især i Bilka. 

Bente har diabetes og en lungesygdom, som betyder at hun skal passe ekstra godt på sig selv i denne tid. Det synes hun dog er rigtig svært, når hun handler i Bilka i Horsens. Det skriver Horsens Folkeblad.

På grund af lungesygdommen har Bente en rollator og en iltflaske med sig, som naturligvis også er med når hun handler ind. På trods af, at hun åbenlyst er i risikogruppen - så tager mange af de andre kunder ikke hensyn til hende. 

Faktisk har Bente både oplevet at folk handler ind i flok, går imod pilene, ikke holder den anbefalede afstand - og ikke mindst svarer hende grimt igen.

Blev ked af det

I særdeleshed har én oplevelse sat sine spor og faktisk handler Bente ikke i Bilka længere. 

"Det var en dag, hvor jeg ville købe noget brød hos bageren i Bilka. Mens jeg stod foran montren, var der to mænd, som rakte armene ind foran mig, og jeg bad dem holde afstand. Så fik jeg at vide, at jeg var en sur kælling, fortæller hun og tilføjer:

"Det blev jeg ked af"