Sparket i ryggen: Kørestolsbruger overfaldet i supermarked

Foto: Rigspolitiet

Det udviklede sig vodeligt, da to mænd kom op og skændes i supermarkedet.

Bornholms Politi fortæller mandag om en hændelse, der i weekenden gjorde, at politiet måtte slippe en patrulje løs på klippeøen. 

Her blev en 55-årig mand i kørestol nemlig angrebet, da han kom op og skændes med en anden nær et supermarked. Det fortæller politiet i den døgnrapport, som de har udgivet mandag.

I rapporten skriver Bornholms Politi. 

"En 55-årig kørestolsbruger blev lørdag den 14. kl. 15.15 overfaldet ved et supermarked på Kæmpestranden i Allinge, da han efter lidt skænderi med en 53-årig mand fik tildelt et spark i ryggen, mens han sad i sin kørestol," fortæller Bornholms Politi. 

De tilføjer dog også, at de to kamphaner kendte hinanden i forvejen, så det var en let sag at få anholdt gerningsmanden senere på dagen. Han kan nu afvente det retslige efterspil.

Meget uheldig fredag den 13. 

Det var dog ikke kun ved supermarkedet, at Bornholms Politi måtte gøre en indsats. 

En 45-årig knallertkører fra Aakirkeby havde fredag den 13. glemt at medbringe sit kørekort. Det var uheldigt, da han kørte på sin store knallert på Zahrtmannsvej i Rønne, så for ham var der noget uheldigt over fredag den 13., da han nu må betale en bøde for sin glemsomhed.

Politiet tilføjer, at "Måske vil det hjælpe ham, at man snart kan have sit kørekort digitalt på sin telefon."