Smider "bevismaterialet" i åen: Det skulle han ikke have gjort

Foto: Shutterstock

En mand skilte sig af med adskillige vinkartoner i en lokal å.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fik i går klokken 15.35 en anmeldelse fra et vidne, der kunne se en mand smide adskillige tomme vinkartoner i åen bag biblioteket i Præstø.

Vinkartoner hører hjemme i affaldsspanden og ikke i åen, så derfor kørte en politipatrulje ud til stedet og fik fat i manden, der er 68 år og fra lokalområdet.

Han blev sigtet efter naturbeskyttelseslove, oplyses politiet. 

Overhaler politiet

Mandag var der også trafikforseelser flere steder i politikredsen. 

I forbindelse med en almindelig patruljering traf politiet mandag klokken 19.20 en 21-årig mand fra Nakskov, da han kom kørende i bil ad Linkøbingvej i Nakskov.

Det viste sig, at den 21-årige var frakendt retten til at føre bil, og derfor blev han sigtet efter færdselsloven. Og da det ikke var første gang, at han var blevet standset uden at have gyldig førerret, så blev hans bil konfiskeret.

Mandag klokken 20.30 var den så gal igen.

Her kørte en politipatrulje gennem Jernbanegade i Haslev, da politibilen pludselig blev overhalet af en knallertkører. Det gik temmelig hurtigt, og for at tjekke knallerten, blev han derfor standset kort efter. Det var en 16-årig fyr fra Haslev, og hans knallert, som ikke var indregistreret, fortalte han, kunne køre hurtigere end tilladt.

Derfor blev han sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og knallerten blev taget med til teknisk undersøgelse.