Slukøret mand strander på motorvejen efter skænderi med konen

Foto: Rigspolitiet

Han endte med at få et lift af politiet

En mand blev i går sat af på motorvejen ved Eskilstrup efter et skænderi med konen. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten tirsdag. 

"Sent i går aftes klokken 22.24 blev politiet ringet op af en bekymret borger, der havde lagt mærke til, at der gik en mand langs motorvejen i det nordgående spor mellem Højmøllen og Nørre Alslev på Sydmotorvejen," skriver politiet. 

"Det er ikke bare temmelig farligt at færdes ved motorveje til fods eller på cykel for den sags skyld, det er også ulovligt. Så kort efter anmeldelsen var en politipatrulje på stedet, og betjentene fik hurtigt øje på manden, som de tog kontakt til." 

Politiet fortæller videre, at det viste sig, at manden var blevet uvenner med sin kone, som åbenbart havde smidt ham ud af bilen og var kørt videre uden ham. Så betjentene forbarmede sig over den slukørede mand og kørte ham til den nærmeste togstation, så han kunne komme sikkert videre.

Måtte bruge peberspray

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortæller desuden om en hændelse, hvor en patrulje måtte tage peberspray i brug for at få kontrol med gemytterne. 

"Mandag klokken 21.14 var en politipatrulje i Haslev, og i Skolegade besluttede politibetjentene at standse en bil til en rutinekontrol. Det var føreren af bilen imidlertid ikke indstillet på, så han accelererede, og med politiet lige i hælene kørte han gennem byen med høj hastighed."

"Undervejs begik han nogle færdselsforseelser og fortsatte ud af byen ad Karisevej mod Dalby – stadig med høj hastighed. Her standsede han ved en ejendom og forsøgte at stikke af til fods, men blev dog hurtigt løbet op. Der var tale om en 44-årig mand, og betjentene måtte bruge peberspray for at få kontrol over situationen," fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Den 44-årige blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, og der kan komme yderligere sigtelser for overtrædelse af færdselsloven til, oplyser politiet yderligere.