Slår sin hund og truer 12-årig pige med kniv

Foto: Shutterstock

En mand trak en kniv og truede en 12-årig pige.

En 12-årig pige blev tirsdag truet med en kniv i Herlufsmagle på Sjælland. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten onsdag. Heri efterlyser politiet vidner til optrinnet, der startede, da pigen så en mand, der stod og slog sin hund.

"Politiet efterlyser vidner til en episode i går på Trælløsevej i Herlufmagle ved 15-tiden," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, inden de fortsætter: 

"En 12-årig pige konfronterede en mand, der stod og slog på sin hund. Manden svarede ved at trække en kniv og sige til hende, at - Det skal du ikke blande dig i."

Politiet oplyser, at pigen derefter cyklede væk fra stedet.

Manden beskrives som:

  • Ca. 50 år gammel
  • Lys i huden
  • Halvlangt, gråt hår og skægstubbe.
  • Manden mangler en tand i venstre side af munden.
  • Han var iført sort t-shirt og strikvest, posede bukser og medbragte en sort taske.  
  • Kniven havde hvidt skæfte og var ca. 10 centimeter lang.
  • Hunden var en Golden Retriever

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114

Kradser trafikant i ansigtet

Et andet sted i Sydsjælland og Lolland-Falstes Politis kreds var der også ballade. Her var det en uoverensstemmelse i trafikken, der fik to bilister til at komme i håndgemæng.

"På Abildvej i Sorø snittede to bilers sidespejle hinanden klokken 10.15. Det førte til at de to kvinder, der kørte, kom op at skændes."

2Den ene, en 48-årig kvinde fra Sorø, satte sig ind i bilen igen og gav samtidig den anden, en 37-årig kvinde fra Sorø, "fingeren". Så blev den 37-årige så vred, at hun åbnede bildøren og kradsede den 48-årige i ansigtet, så hun blødte," oplyser politiet i døgnrapporten onsdag.