Sexleg i Randers gik galt: Ringede efter politiet

Foto: Shutterstock.com

Politiet blev ringet op af en ung kvinde fra Randers, der var endt i lidt af en knibe efter en sexleg med kæresten.

Der hersker ingen tvivl om, at politiet af og til får nogle besynderlige opkald. Det kan både være nogle, der forsøger at lave sjov med dem, eller nogle der har brug for deres hjælp til en lidt særlig situation.

Sidstnævnte var tilfældet for Østjyllands Politi, da de blev ringet op af en ung kvinde fra Randers forleden.

Østjyllands Politi skriver i dag i deres dagsrapport, at en ung kvinde fra Randers ringede til den omkring klokken 18.50, fordi en sexleg var gået galt.

Kvinden fortalte politiet, at kæresten og hende selv havde leget lidt med håndjern, men nu kunne det ikke lade sig gøre at få dem af.

Ikke en opgave for politiet

Hun fortalte, at hun ikke længere var spændt fast til noget, men til gengæld så havde hun håndjern omkring hendes ankler, som hun bare ikke kunne få af.

Opgaven havde sikkert været ganske morsom for politiet, men Østjyllands Politi fortalte den unge kvinde, at det altså ikke var en sag for dem. I stedet opfordrede de kvinden og kæresten til at finde noget værktøj, så de kunne få klippet håndjernene op.

Hvorvidt det lykkedes, melder historien ikke noget om. Østjyllands Politi skriver dog, at de håber at kæresteparret fik held til det, og så ønsker de dem en god weekend.