Samler ind i god sags tjeneste: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

Manden forsvandt kortvarigt for at hente penge, men så skete der pludseligt noget

En ældre mand blottede sig søndag for en indsamler. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten mandag. Her lyder det:

"Søndag var en 59-årig kvinde ude som indsamler for Røde Kors, og hun ringede på hos en 65-årig mand i byen," skriver politiet om manden, der fik i forbindelse med den landsdækkende indsamling, der løb af stablen søndag formiddag. 

Politiet fortsætter beretningen:

"Han gik ind i huset for at finde nogle kontanter til indsamlingen, og da han vendte tilbage, blottede han sig for indsamleren, som kort efter anmeldte sagen til politiet"

Politikredsen oplyser desuden, at den 65-årige blev anholdt klokken 16.35 og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.32.

Truer med kniv

Et andet sted i politikredsen - nemlig Korsør - mundede en parkering ud i trusler. Det er igen Sydsjælland og Lollland-Falsters Politi der informerer om hændelsen i den døgnrapport, der er udkommet mandag

"Det var tilsyneladende en parkering i Annasgade i Korsør, der søndag formiddag mundede ud i, at en 34-årig mand blev truet med en kniv," skriver politiet - og fortsætter: 

"Den 34-årige henvendte sig til en 30-årig mand, for at høre, om han kendte til en bil, der holdt parkeret midt på vejen, og efter en ordveksling kørte den 34-årige igen fra stedet. Den 30-årige fulgte imidlertid efter sammen med en 27-årig kvinde, og i Jørgensgade konfronterede de igen den 34-årige og truede ham med en kniv" 

Det fortælles desuden, at den 30-årige sammen med den 27-årige blev sigtet for trusler

TRYK HER OG VEND TILBAGE TIL FORSIDEN