Raser ud i REMA1000: Betjente rykker ud til supermarked

Foto: Shutterstock

En mand lod sit raseri gå ud over personalet i det lokale supermarked.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte igår rykke ud til en REMA1000 i Næstved. Det fortæller politiet i døgnrapporten. 

Årsagen var at en kunde i butikken var blevet meget utilfreds. Han havde dog ikke tænke sig at gemme sin utilfredshed væk, fortæller politiet. Istedet lod han den gå ud over personalet.

"Den 50-årig mand var tilsyneladende meget utilfreds, da han mandag formiddag var i Rema1000 på Parkvej i Næstved," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, inden de fortsætter: 

"Han skubbede til personalet og råbte op, og klokken 10.22 blev poltiet tilkaldt."

Den 50-årige, der er fra Næstved, blev bortvist fra forretningen, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fortæller politiet. 

Læs også

Klaus Pagh er død

Sigtet for at slå med knojern

Det var dog ikke kun formiddagsballade i REMA1000, som Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte tage sig af. Mandag klokken 16.16 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet og slået ned ved rutebilstationen i Præstø. 

Det var en 39-årig mand, som havde fået flere slag i ansigtet med et knojern. Umiddelbart efter fandt politiet frem til en 17-årig fyr fra lokalområdet. Han blev anholdt klokken 17.34.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser, at den yngrer mand sigtes for kvalificeret vold, og han fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling i løbet af tirsdagen.

Læs også

Politiet til forældre: Tal med jeres børn