Prutter sig til opmærksomhed: Helt unge børn lokkes med klamt trick

Ved du, hvem manden er? Foto: Rigspolitiet

Helt unge piger blev torsdag lokket af pruttelyde.

Torsdag blev politiet opmærksomme på en mulig børnlokker eller blufærdighedskrænker, der er på spil i Strøby Egede i Køge ved Stevns

Kl. 16.57 og kl. 18.46 fik politiet to anmeldelser om flere tilfælde af blufærdighedskrænkelser, der - formentlig - er begået af den samme mand omtrent samme sted nogle timer tidligere end anmeldelserne.

Kl. ca. 12.20 var to lokale piger på 9 og 10 år på vej hjem fra skole, da de i området ud for Opalvej hørte en mand lave pruttelyde. De opdagede en mand inde i et buskads og bemærkede i øvrigt, at han med bukserne nede viste sit lem frem. De blev forskrækket og skyndte sig hjem, men var ikke umiddelbart i stand til at beskrive manden yderligere.

Pigerne skreg

Omtrent samtidig kørte en anden 10-årig lokal pige sammen med to veninder på cykel ad Stevnsvej, da de ved passage af et hul i en hæk hørte en mand lave nogle pruttelyde. Da de kiggede hen imod ham, stod han med bukserne nede og fremviste sit lem. Pigerne skreg op og skyndte sig væk.

Den mistænkte kunne beskrives som: mand, dansk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, kort hår og solbrændt. Politiet skal nu have afhørt pigerne nærmere i et forsøg på at få manden identificeret.

Ved du, hvem manden er? Politiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte have set manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.