Prøver "snedigt" trick i Bilka: Det skulle de aldrig have gjort

Foto: Shutterstock

En mor og datter var ude på at spare penge, men sådan gik det ikke.

En mor og hendes voksne datter er blevet dømt for tyveri ved Retten i Næstved. Dommen faldt efter, at de to tiltrak sig en butiksdetektivs opmærksomhed, da de var en tur i Bilka i oktober sidste år. Det fortæller SN.dk.

Den 53-årige mor og hendes 29-årige datter havde et barn med, da de benyttede sig af et "snedigt" trick for at slippe ud af varehusets med en bunke gratis varer. Den gik dog ikke. 

Butiksdetektiven bed mærke i, at de to kvinder slog varer ind for 97 kroner. De forsøgte at scanne bonnen, så de kunne slippe ud af det indhegnede kasseområde. Her stoppede festen dog. 

Fældes af overvågning

Butiksdetektiven havde en mistanke om, at de varer, som parret havde betalt for, ikke var de eneste, som de ville tage med hjem. Den mistanke viste sig at holde stik. 

Kvindernes indkøbsvogn var nemlig bugnende fuld med blandt andet skønhedsprodukter, tøj og andrer varer. I alt havde tingene en værd på over 2.700 kroner. I retten fastholdt kvinderne, at de ikke havde stjålet noget. 

Retten vægtede dog overvågningsbilleder fra forretningen og vidneforklaringer som mere sande. Derfor idømtes de to kvinder hver fem dagbøder på 500 kroner.