Politiet: Maddie er død

Nu betragter politiet Madeleine McCann som værende afgået ved døden. Foto: Metropolitan Police

Tysk politi deler torsdag helt nye oplysninger om den lille piges forsvinden.

Torsdag holder det tyske forbundspoliti pressemøde om Madeleine McCanns forsvinden. Det sker med afsæt i de nye oplysninger, som offentligheden fik indblik i onsdag. Her stod det klart, at tysk politi har fået et nyt spor i sagen om den forsvundne pige. 

Onsdag blev det nemlig en global nyhed, at politiet havde en tysk pædofil i kikkerten. Den 43-årige mistænkes for at have bortført den lille pige, da hun var på ferie med sine forældre i Portugal.  Hun forsvandt 3. maj 2007 og har altså været forsvundet i 13 år. 

Torsdag kommer politiet dog med en trist melding. 

Forfærdelig melding om Madeleine McCann

På pressemødet trådte en talsmand fra den tyske anklagemyndighed frem foran de fremmødte journalister og leverede en hjerteskærende besked. 

Politiet mener, at den 43-årige har slået Maddie ihjel, efter han har bortført hende. Derfor antager politiet nu, at den lille pige er død. 

Det betyder også, at sagen efterforskes som en drabssag. Derudover understregede talspersonen endnu en gang, at politiet mægtigt gerne vil i kontakt med nogle af de personer, som de efterlyste onsdag. Det kan du læse om lige her: