Politiet knalder ham med 477 ecstasy-piller: Så får 26-årig en virkeligt uheldig sms

En fjer faldt ned i betjentens hat, da telefonen begyndte at bimle. Foto: Shutterstock

To mænd og en kvinde blev torsdag ved Retten i Randers dømt i en sag, hvor politiet inden for få timer fandt en større mængde ecstasy og kokain på to forskellige adresser i Randers midtby.

En 28-årig mand fik 1 år og 9 måneders fængsel, mens en 26-årig mand blev idømt 1,5 års fængsel. Den 19-årige kvinde fik en fængselsstraf på 20 dage.

Det fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Sagen tog sin begyndelse i slutningen af november, da Østjyllands Politi fik et tip om, at der skulle være gemt en del narkotika på en adresse i Randers C, hvor den 26-årige mand boede sammen med sin far. Efter en ransagning fandt betjentene 371 gram MDMA og 477 ecstasy-piller gemt i et hulrum i garagen.

Den 26-årige erkendte straks, at det var hans narkotika, og at hans far intet havde med sagen at gøre. Han blev dømt for besiddelse med henblik på videresalg.

Fik beskeder på telefonen

Mens betjentene var på stedet, dukkede der pludselig flere beskeder op på den 26-åriges telefon fra en person, der bad den 26-årige "komme og hente det" ved et bestemt supermarked i Randers og ”husk vægt og poser”. Politiet fandt ud af, at beskederne kom fra den 28-årige mands telefon, og at han og den 26-årige havde en fælles veninde, der boede lige ved siden af supermarkedet.

En patrulje tog derfor hen til hendes adresse, og her befandt både den 19-årige kvinde og den 28-årige mand sig. Også denne adresse blev ransaget, og her fandt politiet 199 gram kokain, ni gram MDMA og ni ecstasy-piller. Manden blev dømt for besiddelsen af disse stoffer delvist med henblik på videresalg, mens kvinden blev dømt for besiddelsen af de ni gram MDMA og ni ecstasy-piller. Hun blev frifundet for besiddelsen af de 199 gram kokain med henblik på videresalg.

Den 28-årige mand var også tiltalt for besiddelse af MDMA fundet i den 26-åriges garage med henblik på videresalg, men den del blev han frifundet for.

”Jeg er tilfreds med, at politiet på meget kort tid forhindrede en større mængde hård narkotika i at komme i omløb, og at en effektiv efterforskningsindsats var medvirkende til, at de tiltalte fik dom få måneder efter, de blev anholdt”, siger anklager Jacob Gents.

Den 26-årige mand erkendte sig skyldig, mens den 28-årige mand og den 19-årige kvinde nægtede sig skyldige.

De modtog alle dommen, og begge mænd blev varetægtsfængslet efter dom frem til afsoning påbegyndes.