Politiet kalder dødsfald 'mistænkeligt' - Efterforsker lige nu

Foto: Shutterstock

En 75-årig kvinde afgik fredag ved døden

Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket på en adresse i Brønderslev. Politiets efterforskere undersøger på stedet et mistænkeligt dødsfald. Det oplyser politiet fredag. 

"Nordjyllands Politi blev tidligt i morges kl. ca. 05.15 tilkaldt til en adresse i Brønderslev, fordi en 75-årig kvinde kl. ca. 04 havde pådraget sig et alvorligt hovedtraume i forbindelse med et muligt fald," skriver Nordjyllands Politi.  

Kvinden var efterfølgende blev transporteret til sygehuset i en ambulance, og her afgik hun senere ved døden som følge af de skader, hun havde pådraget sig. 

Nu skal omstændighederne omkring dødsfaldet dog efterforskes nærmere

Undersøges nærmere

Den ansvarlige for politiets efterforskning af sagen, vicepolitiinspektør Niels Kronborg, fortæller, at omstændighederne gjorde, at politet nu vurderer, at sagen skal undersøges nærmere 

”Da vi kom frem til stedet og påbegyndte vores arbejde, vurderede vi, at omstændighederne omkring dødsfaldet skal undersøges nærmere – og derfor undersøger vi sagen som det, vi kalder for et mistænkeligt dødsfald. Vores videre efterforskning skal nu klarlægge præcist, hvad der er sket før, under og efter dødsfaldet,” forklarer vicepolitiinspektøren, der oplyser, at der var et familiemedlem – en mand på 54 år – til stede på adressen, da det mulige fald skete.  

”Denne person er anholdt som led i efterforskningen, men vi kan ikke udtale os nærmere om dødsfaldet og den efterfølgende anholdelse, før vores undersøgelser har belyst sagens omstændigheder nærmere,” fastslår Niels Kronborg.  

Nordjyllands Politi fortæller desuden, at de vil melde ud til offentligheden, når de har klarlagt flere detaljer i sagen