Politiet bekræfter: 84-årig mister livet

Foto: Rigspolitiet

Forbipasserende alarmerede politiet.

En 84-årig kvinde mistede tirsdag livet i brand i en brand i Herlufmagle. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Brandvæsen og politi fik tirsdag klokken 19.35 en anmeldelse fra forbipasserende om, at der var udbrudt brand i et rækkehus på Irisvænget i Herlufmagle, derfor rykkede de blå blink ud til adressen. 

Boligen blev kraftigt skadet af branden, og en kvinde, der kort efter blev identificeret som den 84-årige beboer, mistede livet.

Det er endnu ikke fastslået, hvordan branden er opstået, men politiets teknikere skal nu undersøge rækkehuset, lyder det fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Beslaglagt

Et andet sted havde politiet tirsdag travlt med at forhindre færdselsuheld, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Tirsdag blev ikke mindre end fire biler beslaglagt, efter at bilisterne var blevet sigtet for at køre uden kørekort. Den første blev standset på Ny Næstvedvej ved Rønnede klokken 15.40. Det var en 54-årig mand fra Maribo, som blev sigtet for kørsel uden førerret. Han var flere gange tidligere sigtet for at køre uden kørekort.

Klokken 16.09 standsede politiet en 22-årig mand fra Holeby på Brovejen i Vordingborg. Han havde heller ikke noget kørekort, og da det var tredje gang inden for tre år, han blev sigtet for kørsel uden førerret, blev også hans bil beslaglagt.

En 32-årig mand fra Lundby blev tjekket klokken 16.35 på Sydmotorvejen ved Piberhus. Han var frakendt kørekortet og havde ikke generhvervet det, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret.

Klokken 18.40 var det en 42-årig mand fra Stubbekøbing, der blev standset af politiet på Sydmotorvejen ved tankanlægget ved Tappernøje. Det var tredje gang inden for tre år, at han blev sigtet for kørsel uden førerret, så også hans bil blev beslaglagt, fortæller politiet.