Politiet anholder flugtbilist mistænkt for at påkøre 5-årig: Det sker der nu

Politiet har været på sporet af den mistænkte siden onsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

Efter en intens menneskejagt har Københavns Politi nu anholdt den flugtbilist, der er mistænkt for at påkøre en 5-årig pige og

Den efterlyste mand, som er mistænkt for at have påkørt en femårig pige på Peter Bangs Vej, blev torsdag aften blevet anholdt af Københavns Politi.

Den 21-årige anholdte mand har siden onsdag aften været eftersøgt af politiet, da han mistænkes for at have påkørt en femårig pige og hendes mor på Peter Bangs Vej. Pigen mistede livet, mens hendes mor blev lettere kvæstet. Københavns Politi har siden arbejdet intensivt på at finde den efterlyste, som stak af fra ulykkesstedet.

"Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet," udtaler chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov fra Rigspolitiet.  

Flere steder ransaget

"Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen," uddyber chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i en pressemeddelelse.

Påkørslen fandt sted onsdag eftermiddag omkring kl. 16, hvor en sort VW Passat på Sæbyholmsvej ved udmundingen til Peter Bangs Vej pludselig accelererede, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen.

Det næste der sker er, at den 21-årige mand fredag morgen vil blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor Københavns Politi forventer at begære lukkede døre. Københavns Politi har derfor for nuværende ikke yderligere oplysninger i sagen.