Pludseligt fatter narkohunden interesse for barnebarnet

Foto: Shutterstock

Hundens interesse blev pludseligt vakt.

Onsdag fandt en narkohund tilfældigvis et barnebarns hash, fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Hændelsen tog sin begyndelse, da en patrulje i Aarhus passede den daglige dont. 

"En ransagning efter stoffer på en adresse i det nordlige Aarhus førte onsdag formiddag til et uventet fund. Politiet havde en narkohund med under en ransagning af et kælderrum, som tilhørte en mand, der var sigtet i en narkosag," skriver Østjyllands Politi torsdag. 

Narkohunden fattede dog undervejs interesse for et helt andet rum i samme bygning. Da hunden blev ved med at markere ved rummet, klippede betjentene låsen over og foretog en ny ransagning. 

Banker på hos bedstemor

Da patruljen fra Østjyllands Politi fik adgang til kælderrummet, opdagede de, at der i en plasticpose lå flere salgsposer med hash og skunk. 

Betjentene gik derfor op til lejligheden hos en ældre kvinde, som kælderrummet tilhørte. Hun blev i første omgang sigtet i sagen, men hun forklarede, at posen tilhørte hendes barnebarn, som for omkring to år siden havde boet på adressen. 

Hun havde lagt posen i kælderen, da han havde glemt den, da han var flyttet. 

Politiet tog kontakt til det 20-årige barnebarn, og han erkendte, at posen var hans. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg – og sigtelsen blev droppet mod hans bedstemor.