Person omkommet under eksplosionsagtig brand i Svendborg

Foto: Presse-fotos.dk

En person omkom og en blev lettere såret, da der onsdag formiddag udbrød en eksplosionsagtig brand i en villa på Græskæmnervej 17 i Svendborg. Politiet kender endnu ikke identiteten på den dræbte, men har en formodning om, hvem der er tale om.

Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 10.55. Da der var oplysninger om, at branden var opstået i forbindelse med en kraftig eksplosion, blev sprængstofsekperter fra EOD tilkaldt for at sikre gerningsstedet, så kriminalteknikerne kunne komme i gang med efterforskningen.

Den tilskadekomne blev bragt på sygehuset umiddebart efter redningsmandskabets ankomst til stedet. Først omkring klokken 16 var branden slukket, så sikringen af brandstedet kunne komme i gang. Derefter kunne sprængstofeksperterne fra EOD konstatere, at der lå en omkommen person i huset.

Politiet går nu i gang med de tekniske undersøgelser, der skal fastlægge hændelsesforløbet,  identificere den omkomne og fastslå de nærmere omstændigheder omkring eksplosionen, der var så kraftig, at ejendommen er blevet voldsomt beskadiget. 

Foto: Presse-fotos.dk

 

Foto: Presse-fotos.dk

 

Foto: Presse-fotos.dk