Patruljen tager fat i ham - Så sker det

Foto: Shutterstock

En mand havde ikke heldet med sig, da han mødte en patrulje fra politiet.

En ung mand i Faxe tabte en pose ud af lommen på det helt forkerte tidspunkt. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten tirsdag.

En patrulje fra politiet stiftede bekendtskab med manden, da han dukkede op foran sin ekskærestes dør midt på natten til tirsdag.

"En 28-årig mand mødte politiet i nat klokken 03.50, fordi patruljen var blevet kaldt til en adresse i Faxe," skriver politiet, inden de fortsætter:

"Her bor mandens ekskæreste og hun utryg over at han dukkede op uden for hendes dør."

Patruljen fik manden i tale og her gjorde de pludseligt en - i politimæssig sammenhæng - interessant opdagelse.

"Mens den 28-årige  stod og talte med betjentene faldt en pose med en mindre mængde kokain ud af mandens lomme ned på gulvet. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer," skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Han var dog ikke den eneste i politikredsen, der kom i kontakt med en patrulje i det forgangne døgn. 

'Fucking pansersvin'

En mand i Haslev blev sigtet for fornærmelig tiltale. Det skete efter, at han mødte en patrulje fra politiet.

"En 31-årig mand blev 22.23 i aftes sigtet to gange for fornærmelig tale mod polititjenestemand," slår Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fast i døgnrapporten: 

"Bag den lidt antikverede formulering gemmer sig at den 31-årige to gange råbte 'Fucking Pansersvin' og lignende efter de politifolk, der var kaldt til stedet på Tycho Brahes Vej i Haslev."

Det var den 31-årige, der havde fået tilkaldt patruljen i første omgang.

"Her havde den 31-årige banket på døre og råbt af beboerne. Patruljen bortviste manden fra stedet efter han var blevet sigtet," afslutter politiet.