Påsatte brand og huggede ud efter vidne med kniv: 48-årig anholdt

Foto: Presse-foto.dk

Politiet måtte i går rykke ud til en ejendom, hvor en 48-årig mand havde forsøgt at sætte ild til sin lejlighed og herefter huggede ud efter en forbipasserende med kniv.

Syd- og Sønderjyllands Politi måtte i går rykke ud til en beboelsesejendom i Egernsund, da der blev meldt om brand i bygningen. Branden skyldes at en 48-årig mand havde sat ild til sin lejlighed i etageejendommen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Det var en tilfældig forbipasserende som anmeldte branden på Skippergade i Egernsund, han havde set ilden og ringede derfor til alarmcentralen præcis kl. 15.26 onsdag eftermiddag. 

Det er dog ikke kun ildspåsættelse den 48-årige bliver sigtet for, han stødte nemlig på anmelderen og huggede ud efter ham med en kniv. Heldigvis var anmelderen hurtig og undveg kniven - og formåede også sammen med et andet vidne at fastholde den 48-årige, indtil politiet ankom til stedet. Der opstod tumult i forbindelse med at vidnerne fastholdte den 48-årige og han pådrog sig skader på hænderne, fortæller politiet til Ekstra Bladet.

Da brandvæsen og politi kom frem til adressen, fik de evakueret beboerne og slukket branden. Ingen kom til skade, men fire måtte tjekkes for røgforgiftning. 

Den 48-årige forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk

 

Foto: Presse-foto.dk