Overfalder 12-årig med haveredskab

Foto: Shutterstock

En ældre kvinde havde set sig sur på en 12-årig dreng og hans mor

En 64-årig kvinde er blevet sigtet for vold efter en hændelse i Næstved, hvor hun slog ud efter en 12-årig dreng og hans mor med et haveredskab. Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi tirsdag i døgnrapporten. 

"En 64-årig kvinde fra Haslev blev mandag klokken 21.50 anholdt og sigtet for såkaldt kvalificeret vold. Kvinden havde kort forinden – af endnu uafklarede grunde – slået ud efter en 12-årig dreng med en ukrudtskniv i form af et segl," skriver politiet - og tilføjer: 

"Det skete på Stengårdsvej i Haslev, og kvinden slog efterfølgende ud efter den 12-åriges mor og viftede med seglet."

Et vidne overværede optrinet og forsøgte at berolige gemytterne, men det resulterede i, at han fik et overfladisk snit i en finger. Den 64-årige blev kørt til politistationen i Næstved, hvor hun blev afhørt, inden hun blev løsladt igen klokken 2.13, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. 

Ikke forberedt på Speedy

Et godt tip førte en patrulje fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi samt politihunden Speedy på sporet af en ung mand, der handlede med narkotika. Han endte med at blive sigtet for hashsalg, fortæller politikredsen videre i tirsdagens døgnrapport. 

"Efter et tip – ikke mindst om utryghedsskabende handel med ulovlige stoffer - aflagde politiet mandag formiddag et besøg hos en 18-årig mand i en lejlighed i den sydlige del af Næstved. Det forlød, at den 18-årige solgte hash, og sammen med politihunden Speedy fandt politibetjentene da også 30 klumper hash på i alt 32,8 gram og et kontant beløb, som blev beslaglagt."

Den unge mand fortalte til politiet, at han var relativt nystartet i 'branchen'

"Den 18-årige blev anholdt klokken 9.53 og sigtet for salg af ulovlige stoffer, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Under afhøringen indrømmede den 18-årige, at han i en kortere periode havde solgt hash."

Han blev løsladt igen klokken 13.55.