Offer for klamt trick i vaskekælderen: Tager fat og klemmer til

Politiet måtte rykke ud. Foto: Shutterstock

En 42-årig kvinde skulle ordne vaksetøj, da hun pludseligt blev offer for klamt trick.

Sidst på formiddagen onsdag blev en 42-årig kvinde krænket, da hun ville ordne sit vasketøj. Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Klokken 11.45 var en 42-årig kvinde gået i vaskekælderen i sin opgang på Hasle Centervej for at vaske noget tøj. Kvinden har forklaret politiet, at hun stod foran vaskemaskinen, da en mand kom gående bag ved hende og gik ind i hendes højre skulder, så hun måtte træde et skridt til siden.

Klemmer til

Da hun kort efter var ved at tømme vaskemaskinen for tøj kom manden igen gående bag ved hende og denne gang tog han hende på højre balle og klemte til. Kvinden følte sig meget krænket og løb med det samme ud af døren og ud på parkeringspladsen.

Kvinden havde set manden før, men hun vidste ikke hvad han hed.

Da politiet ankom til stedet, sad manden på en stol i vaskerummets venterum. På baggrund af kvindens oplysninger blev den 44-årige mand sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden nægtede dog at have befølt kvinden, men kunne ikke afvise, at han havde snittet hende med de dyner, han havde haft i hånden, da han var gået forbi hende.