ØV BØV: Dén faldt betjentene ikke for

Foto: Shutterstock

En narkohandler var kreativ, men ikke kreativ nok til at narre politiet.

En formodet narkohandler var ikke helt kreativ nok, da en specialpatrulje fra Østjyllans Politi tog forbi hans hjem onsdag afte. Det fortæller politikredsen i døgnrapporten. 

Klokken var omkring kl. 22.30, da specialpatruljen hen til en lejlighed i Randers C, efter oplysninger om, at der blev solgt narko på stedet. Betjentene bankede på flere gange og gav sig til kende, men ingen åbnede døren. 

Pludseligt blev lyset slukket i lejligheden, og patruljen kunne se gardinerne blev trukket for og høre, at en terrassedør blev åbnet. Det fik betjentene til hurtigt selv at skaffe sig adgang til hjemmet. 

Inde i lejligheden stod en 30-årig mand og en 26-årig kvinde. Begge blev bedt om at forholde sig i ro, mens betjentene ransagede stedet. Under ransagningen fandt patruljen noget hash, kokain, flere salgsposer, en del tusinde kroner i kontanter og en vægt med narkorester. 

Da manden erkendte, at det var hans, blev han sigtet for narkosalg, oplyser Østjyllands Politi. 

Tog tasken og forsøgte at flygte

Et andet sted i Randers måtte politiet også tænde udrykningen onsdag. 

En patrulje fra Østjyllands Politi dirigerede nemlig onsdag kl. 9.30 en bil ind til siden på Skelvangsvej i Randers NV, efter de havde fattet mistanke til, at bilisten ikke havde rent mel i posen. 

Betjentene tog kontakt til den 27-årige mand bag rattet, som virkede særdeles nervøs og påvirket af stoffer. Patruljen meddelte, at han var anholdt og sigtet for narkokørsel og bad ham gå ud af bilen. 
Den 27-årige greb nu en taske på forsædet og løb ud af bilen i et forsøg på at stikke af. 

Han nåede dog kun ganske få meter, før betjentene fik fat i ham. Selvom den 27-årige gjorde kraftigt modstand, lykkedes det betjentene at få ham lagt i håndjern. 

I den 27-åriges taske lå flere salgsposer med kokain og en del tusinde kroner i kontanter. Fundet i tasken fik politiet til at ransage mandens hjem i Randers. I en postkasse lå der flere tusinde kroner, som ligesom de andre kontanter og stofferne blev beslaglagt, fortæller Østjyllands Politi. 

Den 27-årige blev sigtet for narkokørsel, narkosalg og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde ved at modsætte sig anholdelsen.