Nu fortælles der nyt om Peter Madsens flugtforsøg

Foto: Joi Ito

Peter Madsen blev i går anholdt endnu en gang, da det lykkedes ham at stikke af fra fængslet.

Tirsdag lykkedes det den drabsdømte Peter Madsen at slippe ud fra fænglset i Herstedvester, hvor han afsoner sin straf. Ved at tage en kvindelig psykolog som gidsel med en "pistollignende genstand", tvang Madsen vagterne ud af porten. Han truede desuden med, at han ville detonerer, hvad der lignede et bombebælte. 

I alt nåede Peter Madsen fem minutters frihed, inden politiet fik ham til at sætte sig ned på en græstot. Her måtte Madsen nu sidde i en rum tid, mens to finskytter og politihunde holdte skarpt øje med ham. Her måtte den drabsdømte flugtfange vente, indtil myndighedernes sprængstofekspeter nåede frem. 

Herefter blev Peter Madsen ført ind i en bil og kørt væk.

Nu fortæller de nyt

Onsdag er der nyt i sagen om Peter Madsens flugtforsøg. Det fortæller Vestegnens Anklagere på Twitter. Her skriver anklagemyndigheden: 

"Ifm anholdelsesaktionen i går sker der fremstilling i Retten i Glostrup her til formiddag," fortæller Vestegnens Anklagere. 

Samtidig understreges det også, at det formentlig ikke er alverden, der vil slippe ud fra grundlovsforhøret, da anklagemyndigheden fortæller, at de vil begære lukkede døre. Hvis anklageren får sin vilje af domstolen, så udlukkes offentligheden fra grundlovsforhøret. 

Samtidig fortæller Vestegnens Anklagere, at grundlovsforhøret går i gang klokken 10.